Egy gombaellenes szer: a grapefruitmag kivonat

Bár a grapefruit magját széles körben használják az 1970-es évek óta, használata az utóbbi években ugrásszerűen megnövekedett, mivel az orvosok és a betegek is felismerték, hogy ez a kivonat mindenféle fertőzéssel szemben jól alkalmazható, ideértve a Candida elszaporodását is.

grapefruit

Egy 1990-es tanulmány azt találta, hogy a grapefruitmag kivonata éppen olyan jól teljesít, vagy jobban, mint 30 féle antibiotikum, illetve 18 szintetikus gombaölőszer. Azonban a grapefruitmag kivonat nem toxikus és teljesen természetes, ezért sokkal kisebb esélye van a mellékhatások kialakulásának.

A grapefruitmag kivonat széles választékát tartalmazza a vitaminoknak, amelyek mind csodát tehetnek az egészségi állapotunk tekintetében, illetve segít a Candida elszaporodását is kezelni. A grapefruit élénkíti az immunrendszert, de segít javítani a májsejtek működését, illetve megszabadít minket a Candida melléktermékeitől is, vagyis teljesen méregteleníti a szervezetet.

Hogyan segít a grapefruitmag kivonat a Candida visszaszorításában?

Az 1990-es tanulmány megállapította, hogy a grapefruitmag kivonat "igen hatásos a különböző élesztőkkel és penészgombákkal (Candida, Geotrichum, Aspergillus és PeniciIlium sp.) szemben". Ez az anyag gombaölő vegyületekkel rendelkezik, így segíti a Candida fertőzés elleni küzdelmet, mivel elpusztítja a Candida telepeket és törzseket. A grapefruit kivonatban nagyon sok fontos vitamin és ásványi anyag található, opéldául C- és E-vitamin, valamint bioflavonoidok is, amelyek segítenek a sejtek regenerálásában a szervezetben. Egy bizonyos bioflavonoid a grapefruitban adhat egy természetes lökést az immunrendszernek. A grapefruit természetes savtartalma segít az immunrendszer helyreállításában, illetve a gyomor természetes pH-szintjét is visszaállítja.

Candida elleni termékek

Kókuszzsír 1000ml(Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

Kókuszzsír 1000ml (Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

A kókuszzsírt, vagy más néven a kókuszolajat a kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyerik.

Ár: 1820 Ft
Megnézem

Multi 4U Eritrit 1000g

Multi 4U Eritrit 1000g

Nulla kalóriás, növényi eredetű, természetes édesítőszer. Glikémiás indexe 0, nem emeli meg az inzulin- és vércukorszintet.

Ár: 1895 Ft
Megnézem
Népszerű

Herbafermétrend-kiegészítő cseppek 30 ml

Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek 30 ml

A Herbaferm csepp gyógynövények természetes fermentációjával készül. Megnyugtatja a szervezetet, az egészséges emésztés helyreállításával pedig beindítja a regenerációs folyamatokat. 

Ár: 7450 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!