Egy hatékony alapanyag a Candida kezelésében: a kókuszolaj

A kókuszolaj egy rendkívül sokoldalú, gombaellenes alapanyag, amit nagyon könnyű használni a diétában. A kókuszolajat lehet önmagában is fogyasztani mint egy kiegészítő, illetve felhasználhatjuk a hagyományos étolajunk helyettesítésére is. A kókuszolaj egy hihetetlenül egészséges kiegészítő, ami az egyik legjobb választás lehet, ha a Candida fertőzésben szenvedünk.

kokuszolaj

A kókuszolaj három különféle zsírsavat tartalmaz (kaprilsav, kaprinsav és laurinsav), amelyek mindegyike igen hatékony a Candida és más élesztőgombák kiirtásában. Ezt több kutatás is megerősítette. A kaprilsav különösen népszerű és hatékony gombaölő, amit kiegészítők formájában is be lehet szedni, viszont a legjobb, ha a természetes és száz kókuszolajat integráljuk a diétánkba, mert így még erősebb hatást tud kifejteni.

De miért is olyan hasznos a kókuszolaj a Candida diéta kezelésében?

A Candidában szenvedők számára a kókuszolaj legfontosabb összetevője a kaprilsav. Ez egy hatásos gombaellenes anyag, ami úgy képes elpusztítani a Candida törzseket, hogy megzavarja azok sejtfalát. A kaprinsavnak és a laurinsavnak hasonló hatása van, így együtt egy nagy teljesítményű kombinációt alkotnak, ami képes leszámolni a Candidával. Ez azt jelenti, hogy a Candida nem valószínű, hogy képes lesz ellenállni a kókuszolajnak, ellentétben más gombaellenes szerekkel, amelyek esetenként elveszíthetik a hatékonyságukat idővel. Mivel a kókuszolaj egy teljesen temrészetes gombaölő, így ez biztonságos és hatékony módja annak is, hogy megakadályozzuk, hogy a Candida újból elszaporodjon a szervezetünkben, hogy a fertőzés kiújuljon. Éppen ezért fontos, hogy a kókuszolaj hosszú távon is az étrend részét képezze, illetve, hogy ezt alkalmanként kombináljuk más kókusz alapú termékekkel, például kókuszliszttel, kókuszkrémmel vagy kókusz aminosavval, amivel nagyon jól lehet helyettesíteni a salátaönteteket és a szójaszószt.

 

Candida elleni termékek

Kókuszzsír 1000ml(Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

Kókuszzsír 1000ml (Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

A kókuszzsírt, vagy más néven a kókuszolajat a kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyerik.

Ár: 1820 Ft
Megnézem

Multi 4U Eritrit 1000g

Multi 4U Eritrit 1000g

Nulla kalóriás, növényi eredetű, természetes édesítőszer. Glikémiás indexe 0, nem emeli meg az inzulin- és vércukorszintet.

Ár: 1895 Ft
Megnézem
Népszerű

Herbafermétrend-kiegészítő cseppek 30 ml

Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek 30 ml

A Herbaferm csepp gyógynövények természetes fermentációjával készül. Megnyugtatja a szervezetet, az egészséges emésztés helyreállításával pedig beindítja a regenerációs folyamatokat. 

Ár: 7450 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!